fbpx

Despre noi

Povestea noastră? Simplu. 

Mai întâi a fost nevoia si apoi a apărut ideea.

Mereu pe fuga, ocupați și totodată preocupați de un stil de viață sănătos. Neavând timp să gătim, sătui de veșnica întrebare: ”Unde luăm masa azi?”și după o zi plină, extenuați de simpla idee a cumpărăturilor și a gătitului, mereu ne gândeam cât de bine ar fi ca cineva să ne gătească ceva sănatos, dar și gustos în același timp.

Și așa a luat naștere FitKit. 

O data ce am o idee clară și conturată, am început colaborarea cu niște experți în domeniul gătitului. Răzvan este cel care a pus în practică exact ceea ce aveam eu conturat în cap: ingredientele proaspete, mâncare slaba din punct de vedere caloric și totodată delicioasă! 

Bineînțeles, nu puteam începe făra un nutriționist specializat în reeducarea alimentară care supraveghează strict toate activitățile din bucătarie. 

La intrebarea: “nu livrați doar prânzul”? Raspunsul este mereu același. Din pacate nu putem face asta, deoarece nu suntem un serviciu de food delivery. Ne dorim să fim o soluție pentru cei care intenționează să urmeze un stil de viață sănătos și nu o simpla necesitate de o zi. 

Astfel, venim in ajutorul celor pregătiți de o schimbare cu o dietă foarte versatilă. Ce cumperi de fapt? Cumperi un program stabil atât din punct de vedere al meselor zilnice cât și din punct de vedere al rațiilor alimentare. 

Financiar, FitKit nu este ieftin, dar nici scump. Este o propunere de mâncare pentru întreaga zi. Așadar, în mintea mea, făcând calculele aferente, când ies în oraș, doar pentru masa de seară cheltui aproximativ 60-70 de lei, fără să pun la socoteală băuturile. Pe lângă distracția de weekend, de ce nu aș investi și în nutriție? Doar pentru că pare scump? A mânca FitKit nu e un moft, e o investiție pe termen lung în propria sănătate – chiar nu ne plac farmaciile.

Corina si Razvan
corina

Echipa? 

Tineri. Entuziaști. Deschiși spre schimbare și dornici să aducem mereu un plus în ceea ce facem.

Corina: “Mereu am apreciat oamenii echilibrați și cu un program stabil al meselor, care nu mănâncă pe fuga sau pentru că trebuie. Probabil ca și mulți dintre voi, eram obișnuită să mănânc de câte ori îmi era foame. Asta, fără să respect un anumit program al meselor. Dupa ce am decis să fac această schimbare am fost uimită de cât contează aportul caloric echilibrat pentru o minte și o viață sănătoasă. 

„Mi-ar placea ca descrierea mea să înceapă cu o poveste senzațională din arta culinară, însă în afară de faptul că sunt o gurmandă nu mă lega nimic de acest domeniu inainte de FitKit. De aceea am avut nevoie de un cunoscator al tainelor gătitului precum e Razvan, care să ma ajute sa explorez si această latura. 

Sunt doctorandă in cadrul Facultății de Matematica, dar având multe idei de afaceri am decis să fac in paralel si Facultatea de Business, aceasta din urmă ajutându-mă să-mi pun în practică ideile azi. Momentan urmez niste cursuri de nutritie și dietetică pentru că nu poți să te ocupi de o afacere fără să știi in totalitate despre ce este vorba. “

Razvan: “Ceea ce aș vrea să vă rămână în minte este că gătitul poate fi fun. Bucătăria e locul în care noi dăm măsura lucrurilor. Și asta se va cunoaște. Dacă vrei să faci un pas important in alimentatia ta, te aștept alături de FitKit pentru a explora zone noi ale gustului.

Gandul de a deveni bucatar cu acte mi-a venit aproape de finalul liceului, cand incercam sa imi imaginez roluri potrivite pentru viitorul meu. Nu aveam habar de drumul ce va urma, însă am simțit că este ceea ce caut.

Va propun să descoperiți bucătăria noastră, bazată exclusiv pe produse proaspete, atent selecționate, în funcție de anotimp”

Bazele în domeniul “bunătăților din bucatarie” i-au fost implementate din „Tata in fiu” ceea ce îi ușurează acum munca pe care o face cu multă naturalețe și siguranță.

Razvan
Marinela

Asa cum am mentionat si mai sus, nu puteam incepe acest proiect fara un specialist in domeniu.

Dr. Marinela este absolventa a facultatii de medicina “Carol Davila” din Bucuresti, in prezent doctor rezident pe specialitatea diabet zaharat, nutritie si boli metabolice la Institutul national de Diabet, Nutritie si Boli metabolice “prof.dr. N. Păulescu”.

Pasionata de ceea ce face, dr. Marinela încurajează un stil de viata echilibrat cu o alimentație corecta din punct de vedere nutrițional. Din experienta acumulata stie ca a preveni obezitatea si complicațiile diabetului zaharat este mai important decat tratamentul in sine.