fbpx

Meniu

Meniul saptamanal

In fiecare saptamana, FitKit iti pune la dispozitie un nou meniu sanatos si variat. Fie ca alegi optiunea de slabit sau de alimentatie sanatoasa, in cutiutele FitKit ai parte de toti nutrientii necesari unei alimentatii pozitive.

Nu esti sigur care e meniul potrivit pentru tine? Nici o problema! Te ajutam sa afli cate calorii ai nevoie pentru greutatea dorita.

Pentru slăbit

Kit-ul pentru slăbit conține 3 mese principale și două gustări, dar are între 1300 și 1550 de calorii. Acesta este perfect pentru persoanele care vor să dea jos niște kilograme, păstrând nutrienții necesari unei zile.

Alimentație sănătoasă

Kit-ul pentru alimentație sănătoasă conține aceleași mese și aceeași nutrienți, dar are între 1650 și 1950 de calorii. Este perfect pentru persoanele care vor să mențină un stil de viață sănătos.

Puma Kit

Un plan de realimentare, proiectat pentru bărbați și nu numai, însă la bărbați s-a dovedit că are rezultate imediate.
Un program de 24 de zile, pentru a topi grăsimea abdominală, a crește nivelul testosteronului și a crește rezistența la efort.

Office si Vegetarian

Cu noile kituri Office si Vegetarian ai parte de experienta FitKit in doar 2 mese principale si o gustare. Perfect pentru cei care doresc o masa sanatoasa livrata la birou