fbpx

Politică de confidențialitate

Mesaj de la echipa FitKit

FitKit nu este preocupat numai de sănătatea dumneavoastră, ci și de protecția datelor. Tocmai de accea am luat măsuri de siguranță în ceea ce privește siguranța acestor date. Atunci când depuneți comanda online, este necesar să introduceți anumite date personale care să ne ajute pe noi la livrarea kit-urilor. Prin completarea formularului de comandă te informăm că îți exprimi consimțământul fără echivoc, c datele cu caracter personal să fie prelucrate de către noi pentru perioada colaborării noastre și încă 2 (doi) ani, în scop de marketing și statistică.

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale noastre, cu sediul în Baia Mare, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet din discutie.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, operatorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / feedback, în măsura în care ne contactați în acest fel.